7. tammikuuta 2014

Winter Games 7.12.2013

Ja taas on kulunut liian kauan siitä, kun tänne on kirjoitettu.. Tänä keväänä koitetaan saada vähän eloa tännekkin ja päivitellään useammin!

Nyt kuitenkin palataan ajassa taaksepäin kuukaudella ja muistellaan joulukuun alussa ollutta Winter Games kilpailua. Kilpailut järjestettiin siis Vantaalla ja meidän onneksemme aamu ei ollut ihan hirveän aikainen. Kilpailu paikka oli meille uusi, mutta todella mieluisa.

Harkka ei ollut paras mahdollinen. Pientä epävarmuutta ja pieniä virheitä mahtui mukaan. Päätimme kuitenkin, että emme lannistu vaan aloitamme suoritukseen valmistautumisen uudelta pohjalta ja vedämme täysillä loppuun asti.







Kun aloitimme suoritukseen valmistautumisen, niin fiilis oli huomattavasti korkeammalla kuin aamulla. Energiaa riitti ja kaikilla oli todella varma olo.


Kuka ei kuulu joukkoon..



Shhhh










Olimme todella tyytyväisiä suoritukseen ja se olikin yksi kauden parhaista. Kisan taso oli kova, sillä kyseessä oli KV kisa ja kun saimme pisteet, niin emme voineet kuin hymyillä. Vaikka mitali sija olikin ihan todella lähellä, niin hymyssä suin ja hyvillä fiiliksillä lähdettiin kotiin. 


Väestönsuoja :P

6 kommenttia:

  1. Mistä teidän puvut tulee? Ne on niin upeita, että kateellisena aina niitä katselemme :) haluaisimme kovasti tilata joskus samasta paikkaa ;)

    VastaaPoista
  2. Niimpä? :) tiedättekö mistä varietee tilaa? Myös teidän on todella hienoja!

    VastaaPoista
  3. Mitkä olivat teidän pisteet ja monenmeksiko tulitte?:)

    VastaaPoista
  4. vastatkaa pliis, ei täs blogis oo mtn järkee jos ette kirjota tänne... :/

    VastaaPoista
  5. Uutta postausta????????!!!!!!!!

    VastaaPoista
  6. Oikeesti koska tulee uus postaus?? :(

    VastaaPoista